THEA UKRAINE X

«Мультиплікаційні тренінги для представників управлінської ланки вищої освіти в Україні у сфері інтернаціоналізації» (THEA Ukraine X) за підтримки німецької служби академічних обмінів (DAAD) і Федерального міністерства освіти та досліджень Німеччини.
   Університет Огієнка став учасником міжнародної програми THEA Ukraine X Cohort III завдяки перемозі проєктної ідеї «Project_HUB», представленою керівником відділу міжнародних зв’язків, доцентом Тетяною СТОРЧОВОЮ.
  Це програма професійного розвитку та навчання для українських управлінців вищої освіти у сфері інтернаціоналізації закладів вищої освіти (ЗВО) та наукового менеджменту. 
 
Відібраних 6 учасників стануть тренерами у сфері управління вищою освітою та проводитимуть тренінги в українських ЗВО.
08 лютого розпочала свою роботу THEA Ukraine X Cohort III.
Триває підготовка до тренінгу для науково-педагогічних працівників К-ПНУ в межах міжнародної програми Multiplication Training for Higher Education Administrators in Ukraine (THEA Ukraine X).
26 та 27 березня 2024 року в Університеті прикладних наук міста Мюнстер, Німеччина, відбувся дводенний воркшоп у межах програми «Multiplication Trainings for Higher Education Administrators (THEA Ukraine X) за підтримки німецької служби академічних обмінів (DAAD).
Старт реєстрації для участі науково-педагогічних працівників К-ПНУ у дводенному тренінгу «Project_HUB» у межах міжнародної програми THEA Ukraine X
16 травня, в День вишиванки, відбулося вручення запрошень науково-педагогічним працівникам Огієнкового університету на тренінг Project_HUB, який реалізується в межах міжнародної програми THEA Ukraine X.
28-29 травня 2024 року в межах міжнародної Програми THEA Ukraine X, у якій бере участь університет Огієнка, було проведено інтенсивний дводенний тренінг Project_Hub.
05 червня відбулася підсумкова конференція за результатами тренінгу Project_Hub.
Керівник відділу міжнародних зв’язків Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка Тетяна Сторчова успішно завершила участь у проєкті THEA Ukraine X Cohort III.