Неформально про важливе: академічна мобільність та проєктна діяльність

Неформально про важливе: академічна мобільність та проєктна діяльність

8 вересня відбулася зустріч відділу міжнародних зв’язків із заступниками деканів із наукової роботи та міжнародних зв’язків.

Присутні представили план дій щодо покращення показників процесу інтернаціоналізації університету, проаналізували план роботи університету першого семестру 2023-2024 н.р. за розділом «Міжнародна діяльність» тощо.

Також обговорили перспективи розвитку внутрішньої та міжнародної академічної мобільності на факультетах із дотриманням усіх необхідних процедур забезпечення їх реалізації, наприклад документальний супровід відповідно до нормативних документів: Положення про порядок реалізації права на академічну мобільність учасників освітнього процесу К-ПНУ  та Порядок організації та проведення конкурсу на участь у Програмі ЄС Еразмус+ за напрямом КА1: навчальна мобільність.

Учасники зустрічі ознайомилися із можливостями міжнародної грантової та проєктної діяльності, новинками відкритих можливостей від партнерів з ЄС; відвідали оновлену web-сторінку Project Hub  та ознайомились із дайджестом нових можливостей співпраці й виявили зацікавленість низкою нових проєктних пропозицій.

Тримаємо міжнародний стрій задля ПЕРЕМОГИ!

Comments are closed