Дайджест академічної мобільності

Дайджест академічної мобільності

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА НАВЧАННЯ В ГУМАНІТАРНО-ПРИРОДНИЧОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ІМЕНІ ЯНА ДЛУГОША В ЧЕНСТОХОВІ (РЕСПУБЛІКА ПОЛЬЩА)

У межах підписаної угоди про співробітництво між К-ПНУ та Гуманітарно-природничим університетом імені Яна Длугоша в Ченстохові (Республіка Польща) оголошено конкурс на участь у міжнародній академічній мобільності у формі навчання. Здобувачі першого та другого рівня здобуття вищої освіти Університету Огієнка мають можливість навчатися впродовж одного семестру (з 01.10. 2023 р. до 31.12.2023 р.)

Детальніше за покликанням.

ОГОЛОШЕНО НОВИЙ КОНКУРС НА УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ ЄС ЕРАЗМУС+

У межах підписаної міжінституційної угоди з Факультетом спорту Люблянського університету (Словенія) оголошено конкурс на участь у Програмі ЄС Еразмус+ КА171: Міжнародна кредитна мобільність для студентів спеціальності 017 Фізична культура і спорт факультету фізичної культури Університету Огієнка.

Детальніше за покликанням. 

ОГОЛОШЕНО НОВИЙ КОНКУРС НА УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ ЄС ЕРАЗМУС+

У межах підписаної міжінституційної угоди з Академією образотворчих мистецтв імені Яна Матейка оголошено конкурс на участь у Програмі ЄС Еразмус+ КА171: Міжнародна кредитна мобільність для студентів спеціальностей 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 014 Середня освіта (образотворче мистецтво).

Детальніше за покликанням. 

Тримаємо міжнародний стрій до Перемоги!

Comments are closed