Троє здобувачів вищої освіти Університету Огієнка стали учасниками програми ЄС Еразмус+

Троє здобувачів вищої освіти Університету Огієнка стали учасниками програми ЄС Еразмус+

Гданський університет (м. Гданськ, Республіка Польща) – новий ЗВО-партнер Університету Огієнка в межах програми ЄС Еразмус+. Відповідно до Міжінституційної угоди, підписаної 2 грудня 2022 р., троє здобувачів вищої освіти мають змогу навчатися впродовж літнього семестру в Гданському університеті.

Оголошення про конкурс на участь у програмі ЄС Еразмус+ було опубліковано 09 грудня 2022 р. у дайджесті академічної мобільності на Студентському меридіані, вебсторінці відділу міжнародних зв’язків та на сторінках ВМЗ у соцмережах FacebookInstagram.

Здобувачі вищої освіти, які виявили бажання взяти участь у конкурсному відборі, завантажили в гугл-форму такі документи: мотиваційний лист, довідку про успішність, сертифікат рівня володіння англійською мовою, аплікаційну заявку, академічний профіль, а також копію закордонного паспорта.

За результатами конкурсного відбору здобувачі вищої освіти трьох факультетів стануть учасниками міжнародної академічної мобільності у формі навчання.

Вітаємо з перемогою Ольгу Блинду, студентку спеціальності 013 Початкова освіта педагогічного факультету, Тетяну Мойсеєву, студентку спеціальності 035 Філологія за освітньо-професійною програмою «Англійська мова і література» факультету іноземної філології та Юлію Сурженко, студентку спеціальності 122 Комп’ютерні науки фізико-математичного факультету.

Тримаємо міжнародний стрій до Перемоги!

Comments are closed