Module Fair for students у межах проєкту Програми вдосконалення викладання у вищій школі

Module Fair for students у межах проєкту Програми вдосконалення викладання у вищій школі

Студенти факультету іноземної філології спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (англійська)  Анастасія Рябокляч, Анна Ферук, Андрій Дубінський стали учасниками заходу освітнього проєкту Програми вдосконалення викладання у вищій школі, у якому бере участь Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка.

Здобувачі вищої освіти радо поділилися своїми враженнями від участі в заході, зокрема наголосили, що проєкт реалізовує Британська Рада в Україні у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія) та за підтримки Міністерства освіти і науки України й Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, тому для них, як для студентів спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (англійська), було надзвичайно важливо долучитись до нового сучасного досвіду викладання та стати «суддями» міждисциплінарних модулів, розроблених учасниками програми з 10 університетів України, адже give feedback openly перед поважною аудиторією – це так відповідально!

Безумовно, всі модулі дійсно сучасні та привабливі для здобувачів вищої освіти. Відповідно до задуму Kathy Wright та Caroline Brennan запрошені студенти мали можливість по-різному ділитися своїми думками і враженнями.

У кожному модулі були запропоновані гнучкі і зручні умови для навчання, щоб зробити графік студентів повністю доступним для реалізації власних професійних та особистісних планів.

Усі модулі мали чудові презентації та назви, тому було легко запам’ятати кожен із них та виділити основні характеристики й переваги. Усього було презентовано 5 модулів з абсолютно різними підходами.

Студенти факультету іноземної філології переконані, що їхні теми є актуальними в сучасній системі освіти. Наприклад, проєкт Boost your confidence in your future career стосується важливих питань самооцінки і самовпевненості, – а це вагові складники успіху не тільки в навчанні, а й у житті.

Наразі автори проєкту Don’t Stress. Create possibilities сфокусовані на стресостійкості та активному і здоровому способі життя. Ці аспекти також відіграють важливу роль у суспільстві. High Five to Wow Employability готує студентів до співбесід зі працевлаштування.

Здобувачі вищої освіти переконані, що такий досвід дав їм можливість усвідомити, наскільки широкими можуть бути їхні можливості. Кожен викладач може організувати для студентів сучасні інтерактивні умови для навчання, використовуючи найкращі та найсучасніші методи.

На зустрічі також було презентовано різні платформи та ідеї, як їх утілити в життя. Кожен мав змогу поставити свої запитання щодо деталей, які їх цікавили та визначити сучасний підхід до навчання – уміння консультувати та враховувати думку студента. Це допомогло зовсім по-іншому поглянути на перспективні напрями розвитку української освіти та вибір професії.

Comments are closed