Підписано угоду з Університетом імені Сулеймана Деміреля (Туреччина)

Підписано угоду з Університетом імені Сулеймана Деміреля (Туреччина)

Розвиток міжнародної діяльності – один із пріоритетних напрямків нашого ЗВО, саме тому Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка перебуває в постійному пошуку нових партнерів задля спільної освітньої та наукової співпраці. Результатом такого пошуку стало підписання Меморандуму порозуміння з Університетом імені Сулеймана Деміреля (Туреччина). Це перша угода з одним із закладів вищої освіти в Туреччині, що безумовно розкриває нові горизонти й перспективи для майбутнього Університету Огієнка. Сторони домовилися співпрацювати у таких галузях:

  • обмін професорами та науковцями;
  • обмін студентами;
  • взаємна співпраця у координації спільних проєктів;
  • організація спільної академічної діяльності, як проведення конференцій, спільних лекцій, короткотривалих навчальних курсів, семінарів і симпозіумів;
  • обмін семінарами та навчальними матеріалами.

Співпраця у такому форматі дає можливість глибокого масштабного розвитку як для здобувачів вищої освіти, так і для науково-педагогічних працівників університету. Таким чином Університет Огієнка укріплює свої позиції на міжнародному рівні й продукує відкрите майбутнє в сфері освіти й науки.

Як результат, це можливість друку в Журналі освіти в галузі науки, дозвілля та здоров’я (JESEH), де молоді науковці, наукові й науково-педагогічні працівники університету зможуть презентувати власні напрацювання у формі статей (друк безкоштовний). Це видання має на меті зосередити увагу на вкладі академічних організацій щодо вирішення проблем, викликів, тенденцій досліджень та педагогіки в STEM-освіті.

Детальніше про можливість друку в JESEH можна дізнатись за посиланням: https://www.jeseh.net/index.php/jeseh/announcement

Віримо у подальшу тривалу та плідну співпрацю!

Comments are closed