Офіційна стартова зустріч проєкту DigEco

Офіційна стартова зустріч проєкту DigEco

12 лютого 2021 року відбулась офіційна стартова зустріч проєкту «Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану»(DigEco) 618270-EPP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP.

Метою проєкту є впровадження цифрової економіки у процес вищої освіти України та Таджикистану, що базується на міжнародній практиці освіти 4.0 для забезпечення сталого розвитку економіки України та Таджикистану.

Зустріч тривалістю у три години надихала команду нашого університету до нових перемог, адже серед спікерів були професор, керівниця лабораторії інновацій бізнесу Університету Міколаса Ромеріса координаторка проєкту Жанета Сіманавічіене (Литва), проєктний офіцер Андреа Мурзі (EACEA), Генеральний директор директорату фахової передвищої, вищої освіти Олег Шаров, координаторка Національного Еразмус+ офіс в Україні Світлана Шитікова та інші. Ми радо вітали команди наших партнерів із України, Таджикистану, Литви, Німеччини та Словенії. 

 

Отож, DigEco офіційно розпочато. Попереду багато цікавої та продуктивної роботи на шляху діджиталізації Університету Огієнка: нові навчальні дисципліни, модернізовані освітні програми, сучасне обладнання, ефективне навчання та інтернаціоналізація вдома.

Щасливі бути в інтернаціональній команді DigEco – команді професіоналів, новаторів та нових друзів.

Comments are closed