Дайджест академічної мобільності

Дайджест академічної мобільності

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОГРАМИ ІМЕНІ ФУЛБРАЙТА

03 квітня 2024 року в Американському домі в Києві відбулася презентація Програми імені Фулбрайта. Відеозапис презентації можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/k08ZHMq7ygY

Ця віртуальна зустріч ознайомить із можливостями навчання, стажування, проведення досліджень в університетах США та умовами участі в конкурсах на отримання фулбрайтівських стипендій.

Особливу увагу приділено Програмі здобуття ступеня магістра в американських університетах Fulbright Graduate Student Program.

Кінцевий термін подання заявок на 2025-2026 навчальний рік –16 травня 2024 року.

Детальніше про можливості, які надає програма, можна дізнатися за посиланням https://fulbright.org.ua

ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ К-ПНУ ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ОТРИМАННЯ СТИПЕНДІЙ УРЯДУ ФРАНЦІЇ

Відділ культури та співробітництва Посольства Франції в Україні оголошує конкурс стипендій для підтримки університетської мобільності на рівні 2 курсу магістратури до закладів вищої освіти Франції. Ця кампанія спрямована на студентів, які бажають навчатись у закладі вищої освіти періодом від 4 до 6 місяців. Після процесу відбору кандидатів, їм будуть надані стипендії для навчання на рівні 2 курсу магістратури тривалістю від 4 до 6 місяців протягом 2024-2025 навчального року для здобуття другого вищого освітнього рівня в будь-якій галузі зі щомісячною стипендією в розмірі 860 євро.

Детальна інформація за посиланням: https://meridian.kpnu.edu.ua/2024/04/12/dlia-zdobuvachiv-vyshchoi-osvity-k-pnu-oholosheno-konkurs-na-otrymannia-stypendii-uriadu-frantsii/

GFPS: НАВЧАННЯ ЗА ОБМІНОМ У НІМЕЧЧИНІ

Якщо Ви знаєте німецьку, гарно навчаєтеся та хочете втілити креативну наукову роботу — подавайте заявку на навчання за обміном до Німеччини. У Вас буде 934 євро на місяць, шанс повчитися в університеті мрії та впевненість, що організатори допоможуть розв’язати будь-яке питання.

Навчання розпочнеться влітку 2024 року. Стипендіями опікується Спілка студентських обмінів у Центральній та Східній Європі (GFPS e.V.).

Детальніше про стипендії

Організатори запрошують українських студентів, які:

  • навчаються на денній формі навчання в університеті;
  • мають активну громадську позицію та поділяють європейські цінності;
  • вільно володіють німецькою мовою (B2);
  • не старші 26 років;
  • відповідають вимогам Посольства Німеччини в Києві або мають посвідку на проживання в Німеччині;
  • ніколи раніше не брали участь у цій програмі.

Дедлайн: 01 травня 2024 р.

Детальна інформація за посиланням: https://houseofeurope.org.ua/opportunity/654

Тримаємо міжнародний стрій задля Перемоги!

Comments are closed