Проєкт DigEco розпочато: Make your life more digital with us!

Проєкт DigEco розпочато: Make your life more digital with us!

15 грудня 2020 року о 16.00 год. (за Київським часом) відбулася відкрита церемонія проєкту «Digitalization of economic as an element of sustainable development of Ukraine and Tajikistan / DigEco».

Відкриття розпочала керівниця проєкту Жанета Сіманавічіене, докторка економічних наук, професорка, завідувачка лабораторії бізнес-інновацій факультету економіки та бізнесу Університету Миколаса Ромеріса (м. Вільнюс, Литва). Представниками від цього закладу були Аврелія Пурайте, доцентка, заступник декана з наукової роботи та Маріус Лаурінайтіс, доцент факультету економіки та бізнесу Інституту фінансів.

Презентацію проєктної діяльності продовжили Катерина Полупанова, завідувачка відділу міжнародних проєктів та Тетяна Горохова, кандидатка економічних наук, доцентка кафедри маркетингу і бізнес-адміністрування Державного вищого навчального закладу «Приазовський державний технічний університет». Вони – координатори проєкту в Україні, тому визначили основні завдання, які стоять перед усіма учасниками заходу, презентували графік їх виконання та очікувані результати.

Далі партнери з різних країн презентували свої заклади та висловлювали враження щодо участі в реалізації проєкту. Мариборский університет (Словенія) представляв професор Боштян Брумен, декан факультету туризму. Таджицький технічний університет імені академіка М. Осімі (Таджикистан) презентував проректор із науки і закордонних зв’язків Абдулло Мамадамон, кандидат технічних наук, доцент. На церемонії також виступили представники Таджицького державного фінансово-економічного університету, Худжандського політехнічного інституту Таджицького технічного університету та Компанії «Нексигол Навовар».

Від України виступили партнери з Державного університету «Житомирська політехніка», Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, Вінницької міської громадської організації соціального розвитку та становлення окремих малозахищених категорій молоді «Паросток» та Товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія М-Мастер». Загалом на заході було 34 учасники.

Наш університет на церемонії представляла проєктна група у складі: Тетяни Сторчової, Наталії Мазур, Івана Семенця, Андрія Ніколашина, Оксани Кушнір.

Віримо в те, що DigEco стане початком нових ідей, починань та здобутків, що команда проєкту зробить усе, щоб стати ефективним партнером проєкту та підтвердити його результати! Попереду багато зустрічей, завдань, викликів, перепон, але в єдності ми все подолаємо.

Оксана Кушнір, відповідальна за проєктну документацію,
звітність та візуальну презентацію результатів DigEco.

Comments are closed