Дайджест академічної мобільності

Дайджест академічної мобільності

МОЛОДІЖНИЙ ПРОЄКТ

03-11 серпня 2024 року в Ochoz u Brna, Чехія, організація Cesta Rozvoje проведе міжнародний молодіжний проєкт, у якому візьмуть участь 35 осіб віком 18-26 років та керівники груп з Чехії, України, Іспанії, Грузії, Словаччини та Латвії.

Метою проєкту є надання молоді можливості вивчати та досліджувати переваги арт-терапії як інструменту для управління й подолання стресу креативним способом.

Основні завдання проєкту включають сприяння психічному здоров’ю через сеанси арттерапії, навчання розпізнаванню та управлінню емоціями, дослідження мистецьких практик серед молоді різних культур, саморозвиток і створення медіапродуктів для мотивації інших.

Учасники мають бути громадянами або постійними мешканцями країн-учасниць, мати високу зацікавленість темами проєкту та вміти спілкуватися англійською мовою.

Проживання і харчування повністю покриваються програмою Erasmus+, а витрати на подорожі відшкодовуються відповідно до умов Erasmus+ після подання всіх необхідних документів та виконання щонайменше однієї діяльності з поширення інформації.

Детальніше про проєкт тут.

Заповнити заявку на участь за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSem4iOC1KsEIe5_GworIGsJiEkS2vHFB3YqzK8EaA3DOq6wsw/viewform

ВОЛОНТЕРСЬКІ ПРОЄКТИ

  • Проєкт 1: «ESC IN MIMI» в мальовничому містечку Santo Tirso, Португалія.

Associação Mimi – організація, яка має на меті подолати самотність людей похилого віку через створення та розвивання програми між поколіннями.

Дата початку: упродовж червня (тривалість 7 місяців)

Фінансування: Витрати на проїзд (туди-назад) покриваються на 100%. Харчування, проживання та кишенькові гроші будуть покриті на весь проєкт за рахунок програми Європейського Корпусу Солідарності.

Завдання волонтерів:

– Творчі воркшопи та заходи;

– Створення міжнародних і локальних проєктів.

Профіль учасника:

– Вік: 18-30 років;

– Рівень англійської: достатній.

Як подати заявку:

Надіслати резюме та мотиваційний лист (у форматі PDF, англійською мовою) на електронну пошту geral@mimi.com.pt та evs@ngo-stella.org (в копії) з назвою проєкту «ESC in Mimi» у темі листа.

Детальніше про проєкт тут.

 

  • Проєкт 2: FOUNDATION SOS – FAMILIES AT RISK

Фонд «SOS – сім’ї у ризику» шукає волонтерів для участі в їхній команді у Варні, Болгарія.

Волонтер підтримуватиме команду Центру притулку для жінок та дітей, які стали жертвами домашнього насильства та торгівлі людьми. Це чудова можливість для молоді, яка хоче дізнатися більше про соціальну роботу, психологію, організацію дозвілля, права людини, ВІЛ/СНІД, роботу з дітьми й неформальну освіту.

Діяльність спрямована на організацію дозвілля для жінок і дітей: ігри на свіжому повітрі, творчі заходи, кулінарія, прогулянки та супровід, допомога у навчанні, неформальні мовні уроки та інші заходи для проведення вільного часу.

Забезпечення волонтерів:

Проживання у власній кімнаті в квартирі у Варні, кишенькові гроші згідно з правилами програми, кошти на харчування та транспорт у місті, міжнародне медичне страхування, міжнародний сертифікат участі в програмі Європейський корпус солідарності.

Навчання під час діяльності:

Курси болгарської мови, тренінги на початку та в середині проєкту.

Профіль учасника:

Мотивована до роботи людина, готова організовувати дозвілля, креативна та гнучка, відповідальна за виконання завдань, проактивна та ініціативна.

Детальніше про проєкт можна дізнатися за посиланням: https://youth.europa.eu/solidarity/placement/40449_en

Працюємо та перемагаємо!

Comments are closed