Еразмус+ у Римі: нова перемога Тетяни Мойсеєвої

Еразмус+ у Римі: нова перемога Тетяни Мойсеєвої

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка активно розширює свої міжнародні зв’язки, співпрацюючи з провідними університетами Європи. Університет бере активну участь у численних міжнародних програмах і проєктах, спрямованих на академічний обмін, спільні дослідження та професійний розвиток студентів і викладачів.

Із радістю повідомляємо, що студентка факультету іноземної філології Тетяна Мойсеєва продовжує успішно реалізовувати свої академічні амбіції за кордоном. Тетяна, яка навчається за спеціальністю 035 Філологія за освітньо-професійною програмою «Англійська мова і література», вже має досвід міжнародного навчання. Упродовж другого семестру 2022-2023 навчального року вона була учасницею Програми ЄС Еразмус+ та навчалася в Гданському університеті (м. Гданськ, Республіка Польща). Цей досвід став для неї важливим кроком на шляху до професійного та особистого зростання.

Проте на цьому Тетяна не зупинилася. Упродовж першого семестру 2024-2025 навчального року вона продовжить свою академічну подорож, ставши учасницею Програми ЄС Еразмус+ за напрямом КА171: міжнародна кредитна мобільність. Цього разу Тетяна буде навчатися в одному з найпрестижніших університетів світу – Римському університеті ла Сапієнца (Італійська Республіка) на факультеті English and Anglo-American Studies. Відповідно до умов відбору в Римському університеті ла Сапієнца було оголошено конкурс лише для 8 учасників з українських ЗВО. Щиро радіємо, що Тетяна Мойсеєва стала однією з учасниць Програми ЄС Еразмус+, що свідчить про високий рівень знань студентки Огієнкового Університету.

5 червня 2024 року перший проректор нашого університету Володимир Дубінський вручив Тетяні сертифікат учасниці міжнародної академічної мобільності. Цей сертифікат є визнанням її наполегливості, високих академічних досягнень та прагнення до розвитку.

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка пишається своїми студентами та продовжує активно працювати над розширенням міжнародної співпраці. Ми впевнені, що подібні програми обміну сприятимуть зростанню якості освіти, підвищенню конкурентоспроможності наших випускників і зміцненню міжнародного авторитету нашого університету.

Бажаємо Тетяні подальших успіхів у навчанні та нових яскравих вражень у Римі!

Тримаємо міжнародний стрій задля Перемоги!

Comments are closed