Стипендіальні програми для українських студентів у Латвії

Стипендіальні програми для українських студентів у Латвії

Уряд Латвійської Республіки оголосив про стипендіальні програми для проходження навчання, проведення науково-дослідницької роботи або для участі в міжнародних літніх школах у закладах вищої освіти Латвії на 2024/2025 навчальний рік.

Усю необхідну інформацію про навчання в латвійських університетах, навчальні програми та практичну інформацію можна знайти на сайті «Study in Latvia» за покликанням: www.studyinlatvia.lv.

Стипендії на навчання в бакалавраті та магістратурі призначаються на один навчальний рік – терміном до 10 місяців, для аспірантів – до 11 місяців.

Подача заявок на участь у державній стипендіальній програмі та участь у літніх школах у межах державної стипендіальної програми для українських студентів та аспірантів на 2024/2025 н.р. відкривається 1 лютого і триватиме до 1 квітня 2024 р.

Кандидати на отримання державної стипендії мають пройти реєстрацію на сайті Державного агентства з питань розвитку освіти Латвійської Республіки та в онлайновому режимі подати необхідні документи. Актуальна інформація і форми для заповнення можна знайти за покликанням: http://viaa.gov.lv/en/latvian-state-scholarships.

Звертаємо увагу на те, що відповідно до пункту 26 Правил перетинання державного кордону громадянами України, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.1995 № 57, виїзд з України чоловіків віком 18-60 років – здобувачів фахової передвищої та вищої освіти, асистентів-стажистів, аспірантів та докторантів, які навчаються за денною або дуальною формами здобуття освіти, під час дії воєнного стану обмежено.

Тримаємо міжнародний стрій задля Перемоги!

Comments are closed