Дайджест академічної мобільності

Дайджест академічної мобільності

ДЛЯ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Fulbright Research and Development Program

До 1 листопада 2023 р. триває прийом заявок на конкурс на проведення досліджень в університетах США тривалістю від шести до дев’яти місяців для молодих дослідників (до 45 років).

Детальна інформація про конкурс: https://fulbright.org.ua/uk/fulbright-research-and-development-program/

Офіс Програми імені Фулбрайта в Україні запрошує всіх зацікавлених на онлайнову презентацію програми FRDP, яка відбудеться 23 жовтня, понеділок, 18:00.

Для участі необхідно зареєструватися за покликанням: http://bit.ly/48CPbv9

Посилання для участі буде надіслано зареєстрованим особам у день презентації, після 16:00.

Під час зустрічі Ви дізнаєтесь про умови участі в конкурсі на здобуття фулбрайтівських стипендій для проведення досліджень в університетах, дослідницьких центрах й культурних установах США, вимоги до заявників, оформлення документів та перебіг конкурсного добору.

ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ

  1. До 30 жовтня 2023 р. продовжено попередній конкурс на участь в Програмі ЄС Еразмус+ для студентів усіх спеціальностей!

Детальна інформація: https://inter.kpnu.edu.ua/uk/2023/09/22/doluchaisia-do-spilnoty-erazmusivtsiv-k-pnu-bery-uchast-u-konkursi-ta-peremahai/

  1. Конкурс на навчання в Католицькому університеті у Ружомберку (Республіка Словаччина) в межах Програми ЄС Еразмус+ для студентів спеціальностей 035 Філологія та 014 Середня освіта (Мова і література (англійська).

Детальна інформація: https://inter.kpnu.edu.ua/uk/2023/10/17/oholosheno-novyi-konkurs-na-uchast-u-prohrami-ies-erazmus-3/

  1. У межах Національної стипендіальної програми Словацької Республіки (NSP) оголошено про новий прийом заявок на здобуття стипендій на навчання, дослідження, мистецьке та лекційне стажування у Словаччині впродовж літнього семестру 2023/2024 навчального року.

Детальна інформація: https://inter.kpnu.edu.ua/uk/2023/10/13/stypendii-vid-natsionalnoi-stypendialnoi-prohramy-slovatskoi-respubliky-nsp/

Comments are closed