Фінальна зустріч DigEco в Литві

Фінальна зустріч DigEco в Литві

Перший тиждень жовтня 2023 року був ознаменований звітною фінальною зустріччю консорціуму DigEco https://inter.kpnu.edu.ua/uk/digeco/ , яка проходила в місті Каунас в Університеті Миколаса Ромеріса (Литва). На зустріч прибули партнери з України, Німеччини та Словенії.

Координатор проєкту Жанетта Сіманавічіене, професор, керівник лабораторії інновацій бізнесу, та менеджер проєкту Катерина Полупанова в надзвичайно теплій та дружній атмосфері провели офіційну частину, після чого впродовж декількох днів були представлені звіти всіх партнерів з України: ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет», Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова, Державний університет «Житомирська політехніка», Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, Таврійський державний аграрно-технологічний університет імені Дмитра Моторного, Вінницька міська громадська організація «Паросток».

Партнерські звіти формувалися за такими складниками як BUDJET, Equipment, Involvement of people with fewer opportunities, Quality assurance and control, Visibility, HIGHER EDUCATION: Promoting internationalization, recognition and mobility, supporting changes in line with Bologna principles and tools, Mobility for Teaching, Training, Project research activities, Involvement of partners and stakeholders, IMPACT AND SUSTAINABILITY (Awareness raising, dissemination, sustainability and exploitation of the project results), Curriculum development, Volume (in ECTS) of new  courses, Impact at institutional level, Meetings, Training and Mobilities тощо.

Усі партнери представили звіти, які підтвердили ефективність роботи консорціуму та продемонстрували досягнуті результати.

Університет Огієнка на звітній зустрічі представляли Тетяна Боднарчук, Ірина Ящишина, Тетяна Сторчова, Олександра Шамаріна та Тетяна Лазаренко.

Упродовж тижня було проведено багато важливих зустрічей, які стали основою для нових ідей і прогресивних можливостей К-ПНУ.

Сказати, що це просто проєкт – це нічого не сказати. Це про людей, які живуть спільною ідеєю, мислять однаковими категоріями, працюють за прогресивними правилами та мріють… А головне, втілюють мрії у життя. І все заради сучасного та успішного студенства України, якому жити і творити, відбудовувати та берегти, розвивати та удосконалювати. Дякуємо всім справжнім та професійним, щирим колегам, партнерам та друзям! DigEco forever! Кажуть, finis coronat opus, але, ми знаємо, це початок нових ідей, нових можливостей та нових перемог.

Comments are closed