Erasmus Week в Університеті Огієнка: як це було?

Erasmus Week в Університеті Огієнка: як це було?

Ось і завершився тиждень зустрічей зі студентами Університету Огієнка на тему міжнародної академічної мобільності. Говорили про Програму ЄС Еразмус+, її пріоритети, вимоги до учасників, необхідні документи для участі,  особливості навчання в європейських університетах.

На кожній зустрічі спікерами були еразмусівці, які вже завершили навчання за кордоном. Вони ділилися своїм досвідом та враженнями, давали поради щодо навчання, побуту та дозвілля. Учасники зустрічей мали змогу отримати відповіді на свої запитання щодо участі в Еразмус+.

Дякуємо Тетяні Мойсеєвій та Вікторії Мельник, студенткам факультету іноземної філології, спеціальності 035 Філологія, а також Юлії Сурженко, студентці фізико-математичного факультету, спеціальності 122 Комп’ютерні науки за активну участь в дисемінації результатів участі в Програмі ЄС Еразмус+.

Усі охочі мають можливість ознайомитися зі звітними презентаціями еразмусівців, яких минулого навчального року було 22, за покликанням: https://inter.kpnu.edu.ua/uk/uchasnyky-prohramy-ies-erazmus/

Триває конкурс на участь в Програмі ЄС Еразмус+ для студентів усіх спеціальностей.

Дедлайн подачі документів: 22 жовтня 2023 р.

Детально про конкурс тут.

Тримаємо міжнародний стрій задля Перемоги!

Comments are closed