Науково-педагогічні працівники Університету Огієнка серед авторів підручника DIGITALIZATION OF ECONOMICS: INTER DISCIPLINARY AND INTER-BRANCH APPROACH проєкту Програми ЄС Еразмус+ DigEco

Науково-педагогічні працівники Університету Огієнка серед авторів підручника DIGITALIZATION OF ECONOMICS: INTER DISCIPLINARY AND INTER-BRANCH APPROACH проєкту Програми ЄС Еразмус+ DigEco

Із великою приємністю повідомляємо про вихід у світ друкованого видання підручника DIGITALIZATION OF ECONOMICS: INTER-DISCIPLINARY AND INTER-BRANCH APPROACH, який було створено в межах проєкту Програми ЄС Еразмус+ «Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану» (618270-EPP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP) .

Посібник розкриває сутність економічного розвитку епохи цифровізації, змістового залучення країн до глобальної цифрової економіки. Представлено процеси трансформації в нову цифрову реальність та показники ефективного розвитку цифрової економіки країн. На особливу увагу заслуговує складник інклюзивної освіти в контексті цифровізації.

Підручник рекомендовано здобувачам освіти, які здобули ступінь бакалавра і продовжують навчання за магістерськими програмами «Соціальні та поведінкові науки», «Менеджмент та Адміністрування», «Інформаційні технології» тощо. Підручник стане в нагоді і для зацікавлених сторін – роботодавців, представників бізнесу та державних установ, неурядових організацій із метою цифровізації процесів у бізнесі та економіці.

Отже, команда авторів від Університету Огієнка була представлена у складі Наталії Мазур, Ірини Ящишиної, Івана Семенця, Тетяни Боднарчук, Оксани Кушнір, Вадима Чаплінського, Вероніки Буторіної, Людмили Матвейчук, Андрія Ніколашина, Олександра Свідера. Наші науково-педагогічні працівники стали розробниками трьох розділів:

Chapter 3. THE NEW MODEL OF DIGITAL SINGLE MARKET: THE EUROPEAN APPROACH.

Chapter 9. CONTEMPORARY RESTRUCTURING (RE-ENGINEERING) OF BUSINESS PROCESSES AT TRANSITION TO ELECTRONIC SERVICES RENDERING.

Chapter 11. NEW APPROACHES OF ECONOMIC FIELD SPECIALISTS TRAINING UNDER CONDITIONS OF DIGITALIZATION ECONOMIC PROCESS.

Із матеріалами підручника DIGITALIZATION OF ECONOMICS: INTER-DISCIPLINARY AND INTER-BRANCH APPROACH можна ознайомитись у бібліотеці К-ПНУ та за покликанням.

Make the world more digital with us та тримаємо міжнародний стрій задля Перемоги!

Comments are closed