Університет готовий до нового ґрантового сезону 2023-2024

Університет готовий до нового ґрантового сезону 2023-2024

У межах роботи Project Hub(у) від відділу міжнародних зв’язків  університету відбулася зустріч ректора Сергія Копилова з проєктними командами науково-педагогічних працівників, які працюють за напрямом Жан Моне програми ЄС Еразмус+ https://inter.kpnu.edu.ua/uk/2023/03/30/project_hub-bank-idei-sformovano/. Сергій Анатолійович наголосив на важливості дотримання Стратегії розвитку К-ПНУ на 2020-2030 роки, зокрема «… розширення та поглиблення ефективної співпраці із зарубіжними університетами, особливо в межах академічних обмінів, проєктної та ґрантової діяльності».

Також на зустріч було запрошено головного бухгалтера університету Олену Сідорову, яка поінформувала про особливості фінансового менеджменту проєктів Європейського Союзу, зокрема напряму Жан Моне.

Кожна зі сформованих команд ознайомила ректора з проблематикою Модуля та роботою над аплікаційним пакетом. Віримо, що університет у 2024 році представить на розгляд Європейської комісії якісно сформовані та ґрунтовні заявки. Отож, університетська спільнота шляхом горизонтальної співпраці злагоджено прямує до Європейських цінностей.

Тримаємо міжнародний стрій задля ПЕРЕМОГИ!

Comments are closed