Дайджест академічної мобільності

Дайджест академічної мобільності

Для науково-педагогічних працівників

Міжнародна конференція «Політика пам’яті як зброя: перспективи російсько-української війни»

Мета міжнародної конференції – вивчити механізми і методи, які використовуються в політичному та соціальному впровадженні історичної дезінформації, зображенні ворога, а також обговорити способи, якими можна запобігти або пом’якшити це. Організаторами конференції є Європейська мережа «Пам’ять і солідарність»Федеральний Інститут культури та історії німців Східної Європи у співпраці з документаційним центром «Втеча, вигнання, примирення».

Коли?  –   8-10 лютого 2023 р.

Де?  –   Онлайн-трансляція за покликанням www.youtube.com/@ENRS2012

Робоча мова: англійська.

Програму міжнародної конференції можна переглянути  тут.

Для участі в конференції необхідно зареєструватися за покликанням: https://forms.office.com/e/abtBwzCDri

Тримаємо міжнародний стрій до Перемоги!

ErasmusDays 2023 в Університеті Марії Кюрі-Склодовської

Факультет педагогіки та психології Університету Марії Кюрі-Склодовської запрошує науково-педагогічних працівників Університету Огієнка долучитися до Erasmus+Days 2023, які відбудуться 1 і 2 березня 2023 р. (онлайн).

Головна тема заходу: Освіта в часи невизначеності. Форми освітнього, психологічного та соціального супроводу здобувачів вищої освіти.

Робоча мова: англійська.

До заходу можна долучитися як слухач, представити свій виступ, або ж можна записати виступ на відео.

Тему доповіді потрібно подати до 10 лютого 2023 р., а текст – до 20 лютого 2023 р.

Детальна інформація про Erasmus+Days 2023  тут.

Зареєструватися на захід можна за покликанням: https://forms.gle/hyvyCvV7qr2LRdpG7

Онлайн-зустріч «World Caffe» в межах проєкту NAWA «Інтернаціоналізація аспірантури в Університеті імені Адама Міцкевича»

В Університеті імені Адама Міцкевича (м. Познань, Республіка Польща) реалізується проєкт «Інтернаціоналізація аспірантури в Університеті імені Адама Міцкевича» за підтримки NAWA (Польського національного агентства з питань академічного обміну).

Метою онлайн-зустрічі є створення форуму для обміну загальними проблемами та передовим досвідом в аспірантурі.

Онлайн-зустріч «World Caffe» буде організована наприкінці лютого (після 15 лютого). Покликання на зустріч буде опубліковано додатково після 10 лютого.

Щоб отримати додаткову інформацію про проєкт і реєстрацію, звертатися до: Anna Stachowiak-Szrejbrowska (e-mail: annsta4@amu.edu.pl ) або prof. Agnieszka Ludwik ( e-mail: ludwika@amu.edu.pl).

Для здобувачів вищої освіти

Оголошено конкурс на участь у Міжнародній літній школі «VINCI»

Факультет науки та технологій Сілезького Університету в Катовіце  (Республіка Польща) запрошує обдарованих і зацікавлених студентів взяти участь у Міжнародній літній школі «VINCI – поринь у науку» з 3 до 21 липня 2023 року.

Програма літньої школи «VINCI» пропонує такі дисципліни: фізика, хімія, комп’ютерні науки. Учасники літньої школи відвідуватимуть спеціально розроблені для них лекції, дослідницькі воркшопи, семінари та презентації наукових інститутів, які реалізують проєкт VINCI (Інститут комп’ютерних наук, Інститут фізики, Інститут хімії). Більше того, літня школа надає унікальну можливість долучитися до роботи в дослідницьких командах факультету науки та технологій Сілезького Університету в Катовіце. Кожен учасник отримає стипендію в розмірі 5000 злотих.

Вимоги:

  1. Бути студентом 2, 3 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти або 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти.
  2. Довідка про академічну успішність.
  3. Рекомендаційний лист від науково-педагогічного працівника К-ПНУ (pdf).
  4. Володіння англійською мовою на достатньому рівні.

Набір на програму триватиме з 1 лютого до 31 березня 2023 р.

Отримати більш детальну інформацію та подати заявку можна за покликанням.

Comments are closed