Jean Monnet Modules: європейські студії та проєктна заявка

Jean Monnet Modules: європейські студії та проєктна заявка

18 січня 2023 року відбувся семінар на тему: «Особливості написання грантів та підготовки проєктів із викладання та досліджень напряму Жан Моне: Модуль» для науково-педагогічних працівників Університету Огієнка в межах Project Hub K-PNU.

Спікер заходу Олександра Свиридюк, провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків К-ПНУ з проєктної діяльності, вміло представила основні аспекти можливостей та цілей у роботі з EU проєктами, розповіла про головні ідеї напряму Jean Monnet Modules, особливості написання та оцінювання проєктної заявки тощо.

Кандидат історичних наук, доцент, перший проректор Володимир Дубінський наголосив на важливості розвитку міжнародної проєктної діяльності університету в розрізі інтернаціоналізації вищої освіти України.

Учасники семінару не лише ознайомились зі структурою порталу Funding and Tender Opportunities, але й інтерактивно попрацювали за темою зустрічі.

Попереду багато запланованих заходів, які допоможуть науково-педагогічним працівникам Університету Огієнка реалізувати освітньо-наукові інноваційні ідеї задля розвитку alma mater та ефективної підготовки сучасних фахівців з різних галузей Європейської України.

Тримаємо міжнародний стрій до Перемоги!

Comments are closed