Міжнародні проєкти від PROJECT HUB K-PNU: нові можливості та перспективи

Міжнародні проєкти від PROJECT HUB K-PNU: нові можливості та перспективи

Сучасні виклики вищої освіти ініціюють цілу низку питань, які потребують нагального вирішення задля розвитку освіти та науки в нашому університеті. Міжнародні проєкти відкривають багато можливостей для розвитку міжнародної співпраці особливо в часи воєнного стану, адже дружня європейська спільнота не лише надає Україні військову, фінансову та соціальну допомогу, але й відкриває нові можливості міжнародної співпраці, зокрема в межах участі в міжнародних проєктах.

Відділ міжнародних зв’язків Університету Огієнка ініціює пул ідей міжнародних проєктів у межах PROJECT HUB K-PNU, метою якого є створення бази ідей та формування робочих проєктних груп, які за нашої повсякчасної підтримки і допомоги працюватимуть над проєктними заявами на конкурси оголошених пропозицій Європейської комісії.

Окрім того, PROJECT HUB K-PNU щомісячно проводитиме зустрічі з науково-педагогічними й іншими працівниками, де ділитимемось набутим досвідом у царині міжнародних програм, секретами проєктної діяльності, лайфхаками в написанні проєктних заяв. Розкажемо як сформувати ефективну проєктну команду, зробити проєктну діяльність доступною, якою має бути мотивація викладачів у розвитку освітянських і наукових надбань тощо.

Доповідач: Олександра Свиридюк, провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків К-ПНУ з великим досвідом міжнародної грантової діяльності в таких програмах як European Creative Hubs Network, ERASMUS+, mobility programs EU, Humboldt Institute, Goethe-Institute, British Council тощо.

Наша перша зустріч, яка запланована на 18 січня о 15.00, буде присвячена темі «Особливості написання грантів та підготовки проєктів із викладання та досліджень напряму Жан Моне: Модуль».
Участь за попередньою реєстрацією.
Форма для реєстрації відкрита до 15 січня 2023 року.

Захід проводиться для співробітників Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Тримаємо міжнародний стрій до Перемоги!

Comments are closed