Підписано нову угоду про співпрацю: міжнародні обміни

Підписано нову угоду про співпрацю: міжнародні обміни

Сьогоднішньою тезою вищої освіти є те, що підготувати якісного фахівця, ізолювавши його від світу, неможливо. Саме тому, пріоритетними напрямами роботи К-ПНУ є розвиток напряму академічної мобільності у межах різноманітних програм, проєктів та форм співпраці.

Метою та результатом онлайн-зустрічі, яка відбулась 14.12.2022 із представниками Університету імені Яна Длугоша в Ченстохові (УЯД)  стало підписання нової міжінституційної угоди про співпрацю. У документі, підписаному ректором К-ПНУ професором Сергієм КОПИЛОВИМ та ректором Університету імені Яна Длугоша в Ченстохові професором Анною ВІПИХ-ГАВРОНСЬКОЮ, визначено основні напрямки співпраці:

  1. Співробітництво між Сторонами з обміну студентами та забезпечення студентам К-ПНУ та УЯД можливостей для міжнародного обміну та/або паралельного навчання у закладах вищої освіти та/або отримання другого диплому на окреслених напрямках.
  2. Створення спільної науково-методичної ради з питань узгодження та стандартизації навчальних планів і навчальних програм з метою отримання очікуваних результатів навчання, на основі яких здобувачі вищої освіти зможуть отримати другий диплом.
  3. Проведення спільних досліджень у межах наукових програм і грантів, організація спільних конференцій і наукових семінарів, видання спільних статей та наукових і методичних монографій.

Отож, спільното Огієнкового Університету, маємо нові можливості для інституційного розвитку, якісного зростання майбутніх фахівців нового покоління незламних українців!

Запрошуємо гарантів освітніх програм, деканів факультетів, директора інституту української філології та журналістики, науково-педагогічних працівників, здобувачів вищої освіти ознайомитись із текстом угоди та додатком за покликанням.

Тримаємо міжнародний стрій до Перемоги!

Comments are closed