Нова когорта еразмусівців готується до міжнародної академічної мобільності у Ченстохові

Нова когорта еразмусівців готується до міжнародної академічної мобільності у Ченстохові

25 серпня 2022 р. відбулася онлайн-зустріч зі здобувачами вищої освіти Університету Огієнка, які впродовж 3 місяців навчатимуться в Університеті гуманітарно-природничих наук імені Яна Длугоша в Ченстохові (Республіка Польща) у межах програми ЄС Еразмус+ КА 171: Міжнародна академічна мобільність.

Серед учасників академічної мобільності – 10 представників таких факультетів К-ПНУ: педагогічного, історичного, факультету іноземної філології та факультету фізичної культури.
Наприкінці червня студенти підготували пакет документів для університету, який приймає студентів К-ПНУ на навчання: Application Form, Personal Data Protection Statement.
Попереду ще підготовка важливих документів для реалізації академічної мобільності – Learning Agreement (Угода на навчання), договір на академічну мобільність, а також індивідуальний навчальний план.

Протягом онлайн-зустрічі майбутні еразмусівці отримали відповіді на свої запитання щодо організації навчального процесу, необхідних документів для перетину кордону, бронювання житла тощо. Здобувачі освіти ділилися своїми очікуваннями та думками про нову сторінку їхнього студентського життя.
Щиро віримо, що участь представників Університету Огієнка в міжнародних програмах є важливим кроком на шляху до інтернаціоналізації вищої освіти.

Тримаємо міжнародний стрій до Перемоги!

Comments are closed