Ohiienko-DEH: тривають тренінги для науково-педагогічних працівників К-ПНУ

Ohiienko-DEH: тривають тренінги для науково-педагогічних працівників К-ПНУ

В умовах сьогодення для підвищення якості освітнього процесу особливо актуальними є комунікація, співпраця та професіоналізм. Учасники проєкту «Teaching Excellence Programme: вдосконалення викладання у вищій освіті» Геннадій Бесарабчук, Тетяна Сторчова та Наталія Мєлєкєсцева розпочали серію онлайн-тренінгів із науково-педагогічними працівниками університету, метою яких є підвищення рівня викладання на основі студентоцентрованого навчання, зокрема під час дистанційного навчання. Учасниками першого тренінгу «Онлайн-інструменти для ефективної взаємодії учасників освітнього процесу» стали викладачі педагогічного факультету (04.05.2022), факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи (11.05.2022), природничо-економічного факультету (18.05.2022).

Під час тренінгу викладачі набули нових знань та умінь, удосконалили навички роботи з цифровими інструментами, активно комунікували та ділилися педагогічним досвідом.
До кінця навчального року тренінги будуть проведені й для інших факультетів. До участі в тренінгах можуть доєднатися усі охочі, після тренінгу викладачі отримають сертифікати про участь.

Проєкт виконується в межах Програми вдосконалення викладання у вищій школі від Британської Ради в Україні в партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія) та за підтримки Міністерства освіти і науки України й Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Comments are closed