Визначено учасників Програми ЄС Еразмус+ на факультеті іноземної філології

Визначено учасників Програми ЄС Еразмус+ на факультеті іноземної філології

05 травня завершилась конкурсна процедура на визначення учасників-переможців Програми ЄС Еразмус+, які реалізовуватимуть міжнародну академічну мобільність у формі практики у Словаччині.

У межах підписаної міжінституційної угоди з Університетом Костянтина Філософа в Нітрі (Словаччина) конкурс на участь у Програмі ЄС Еразмус+ за напрямом КА 171: міжнародна академічна мобільність для здобувачів вищої освіти Університету Огієнка було оголошено 26 квітня.

Участь у конкурсі взяли здобувачі вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Мова і література (англійська) та 014 Середня освіта (Мова і література (німецька) бакалаврського рівня. У понеділок 2 травня відбулася онлайн-зустріч конкурсанток із кандидатом філологічних наук, старшим викладачем кафедри англійської мови Дарією Хохель, яка якісно та професійно допомогла визначити рівень говоріння конкурсанток за критеріями accuracy, fluency and pronunciation.

5 травня відбувся завершальний етап конкурсного відбору, на якому головував ректор університету Сергій Копилов. До конкурсної комісії увійшли: в.о. проректора з науково-педагогічної роботи Геннадій Бесарабчук, керівник відділу міжнародних зв’язків Тетяна Сторчова, спікер студентського сенату Ольга Яворська.

Після виголошення мотиваційних листів учасницями та роботи конкурсної комісії переможницями за спеціальністю 014 Середня освіта (Мова і література (англійська) стали: Наталія Руй – 91.9 б.; Валерія Ігнат – 86.91 б.; Олена Самар – 81.56 б. Спеціальність 014 Середня освіта (Мова і література (німецька) представлена такими студентками: Маргарита Козерацька – 83.96 б.; Роксолана Венгринська – 79.83 б.

Найщиріші вітання усім учасницям конкурсу, а особливо його переможницям!

Попереду ще багато досягнень задля європейського майбутнього нашої країни!

Тримаємо міжнародний стрій! Ми – сильні!

Comments are closed