Другий етап Програми вдосконалення викладання у вищій освіті від Інституту вищої освіти НАПН України розпочато

Другий етап Програми вдосконалення викладання у вищій освіті від Інституту вищої освіти НАПН України розпочато

В Університеті Огієнка триває реалізація Програми вдосконалення викладання у вищій освіті від Британської Ради в Україні у партнерстві з Інститутом вищої освіти НАПН України, Advance HE (Велика Британія) та за підтримки Міністерства освіти і науки України й Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Наприкінці 2021 року завершився перший етап Програми, реалізований командою фахівців Advance HE (Велика Британія), та розпочинається другий етап Програми, який складається із різноманітних компонентів: насичених чотири сесії занять, результатом кожної з яких є робота команд від кожного з 10 університетів-учасників Програми, березневий форум, очний тренінг тощо.

Навчання від фахівців Інституту вищої освіти Національної Академії Педагогічних Наук України для всіх учасників другого циклу програми триватиме з 25 січня по 25 лютого 2022 року.

21 січня 2022 року Світлана Калашнікова, радник при дирекції Інституту, доктор педагогічних наук, професор, провела організаційну зустріч за участі представників Інституту вищої освіти НАПН України, Британської Ради в Україні та університетів-учасників Програми, на якій проінформувала всіх про зміст, графік, формат та можливості українського етапу.

Наш університет традиційно представляли учасники Програми від К-ПНУ: керівник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти, кандидат педагогічних наук Геннадій Бесарабчук, доцентка кафедри англійської мови факультету іноземної філології Тетяна Сторчова, доцентка кафедри теорії та методик початкової освіти педагогічного факультету Наталія Мєлєкєсцевастарший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи природничо-економічного факультету Андрій Хоптяр.

Отож, попереду багато сучасних знань, навичок, умінь та омріяних перспектив розвитку Університету Огієнка в царині викладання у вищій освіті.

Together stronger!

Comments are closed