Оцифровування DigEco лекцій та перспективи розвитку економічних спеціальностей К-ПНУ: чергове засідання робочої групи DigEco

Оцифровування DigEco лекцій та перспективи розвитку економічних спеціальностей К-ПНУ: чергове засідання робочої групи DigEco

12 січня відбулось чергове засідання робочої групи проєкту Програми ЄС Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану(DigEco) 618270-EPP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP.

Головував на засіданні ректор університету, координатор проєкту Сергій Копилов. На засіданні за присутності професора Наталії Мазур, доцента Івана Семенця, доцента Оксани Кушнір, доцента Андрія Ніколашина, доцента Олександра Свідера, доцента Тетяни Сторчової було розглянуто низку питань.

Зокрема йшлося про оцифровування лекцій для осіб з особливими освітніми потребами за такими навчальними дисциплінами як Цифрова грамотність та Аналіз великих даних у фінансах. Оскільки другий проєктний рік фокусується на створенні можливостей для інклюзивної освіти в галузі цифрової економіки, на зустріч були запрошені Оксана Почапська, кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент, доцент кафедри журналістики, медіатренер та Оксана Дмітрієва,  кандидат педагогічних наук, доцент, сурдоперекладач, які надали фахові рекомендації та цінні поради щодо розроблення якісного навчального контенту дисциплін для здобувачів вищої освіти.

Було обговорено також підготовку до написання DigEco підручника консорціуму «Digitalization of economics: inter-disciplinary and inter-branch approach». Також учасники зустрічі зосередили увагу на участі у звітній міжнародній проєктній зустрічі у Гамбурзі (Німеччина) та графіку роботи і використання лабораторії цифрової економіки.

Comments are closed