Липнева зустріч робочої групи проєкту DigEco

Липнева зустріч робочої групи проєкту DigEco

Міжнародні проєкти влітку не зупиняються, а навпаки «набирають обертів». 27 липня 2021 року відбулася чергова зустріч робочої групи, на якій було обговорено важливі питання щодо стану готовності навчально-методичних матеріалів нових DigEco-дисциплін, які опановуватимуть уже у 2021-2022 навчальному році здобувачі вищої освіти К-ПНУ.

Члени робочої групи ділилися своїми напрацюваннями, пропонували нові ідеї щодо розроблення індивідуальних проєктів студентів, форм самостійної роботи та комплексів тестових завдань.

Після обговорення разом із ректором університету та координатором проєкту Програми ЄС Еразмус+ Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану (DigEco) 618270-EPP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP Сергієм Копиловим члени робочої групи відвідали лабораторію цифрової економіки та перевірили стан ремонтних робіт нової навчальної аудиторії, які здійснюють за кошт К-ПНУ.

Уже зовсім скоро студенти навчатимуться в сучасній, обладнаній за новітніми технологіями лабораторії та опановуватимуть нові навчальні DigEco-дисципліни з цифрової економіки.

Make the world more digital with us!

Comments are closed