ERASMUS+ НА ФАКУЛЬТЕТІ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ В ДІЇ

ERASMUS+ НА ФАКУЛЬТЕТІ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ В ДІЇ

Із 24 до 28 травня 2021 року декан факультету фізичної культури доцент Іван Стасюк взяв участь у програмі академічної мобільності Erasmus+ KA1:Staff Mobility For Teaching в Гуманітарно-природничому університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові (Республіка Польща).

У межах цієї програми Іван Іванович провів 8 годин лекційних і практичних занять для студентів факультету наук про здоров’я з теми «Студентський спорт».

Якщо лекційні заняття проходили у форматі онлайн, то практичні – у спортивному залі.

Крім погодженої програми, Іван Іванович взяв участь у семінарських заняттях професорів Арека Маржеца і Томаша Гури, польських викладачів для українських здобувачів вищої освіти, що навчаються у Львівському університеті фізичної культури імені Івана Боберського за програмою подвійного диплома, а також у міжнародному онлайн курсі «Prezentacja oferty współpracy naukowej i dydaktycznej z Ukrainą», присвяченому співпраці університету Яна Длугоша із закладами вищої освіти України.

На зустрічі із заступником декана студентської та дидактичної роботи в галузі фізичного виховання професором Леоном Раком, Іван Стасюк обговорив перспективи співпраці щодо подальшого стажування викладачів К-ПНУ, а також можливості реалізації подвійного диплома за освітніми програмами 014 Середня освіта (Фізична культура) та 227 Фізична терапія, ерготерапія в університеті.

Наприкінці відрядження Іван Стасюк зустрівся зі спеціалістом закордонної співпраці, університетським координатором програми Erasmus+ Бартломеєм Коваліком. Під час спілкування окреслили перспективи майбутньої співпраці Університету Яна Длугоша в Ченстохові та Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка в межах міжнародної програми академічної мобільності Erasmus+.

«Це вже моя друга участь в програмі академічної мобільності Erasmus+, що передбачала викладання в закордонному університеті. Erasmus+ дав мені можливість отримати нові знання з передової практики за кордоном, допоміг розвинути власні компетентності в галузі освіти, підвищити актуальність мого викладання, розширити власну професійну діяльність, збільшити знання з іноземної мови, а також посилив співпрацю з польським університетом», – поділився своїми враження Іван Стасюк.

Пресцентр, Іван Стасюк,
декан факультету фізичної культури

Comments are closed