Тренінги DigEco тривають: нові знання та перспективи розвитку

Тренінги DigEco тривають: нові знання та перспективи розвитку

З 10 до 12 березня 2021 тривали чергові тренінги в межах проєкту «Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану». Професори з Гамбурзького університету прикладних наук (Німеччина) презентували дисципліни «Big Data Analytics and Business Intelligence», «Big Data Analytics in Finance» та «Agile project management».

Мартін Шульц розповів про бізнес-аналітику, склад даних, подання інформації, трансформацію та її зберігання. Особливу увагу приділив системам OLAP та OLTP, їх особливостям, структурі й відмінностям. На доступних прикладах показав бази даних, різні команди агрегації, групування, сортування, зведення таблиць та перетворення даних на основі MySQL. Поділився гарним підходом до вибору потенційних клієнтів для рекламної кампанії.

Марина Тропман-Фрік зміцнила наші знання про різні типи аналізу даних та ключові етапи процесу аналізу даних. Ми отримали розуміння різних компонентів сучасної екосистеми даних та ролі, яку в цій екосистемі відіграють аналітики даних, науковці даних та бізнес-аналітики; їх обов’язки та навички. Дізнались про методології управління проектами, основні програми управління проектами та техніки візуалізації.

Крім навчального контенту, викладачі давали багато корисних практичних порад, якими можна скористатись під час роботи зі студентами.

Взяли на замітку рекомендацію про хорошого аналітика даних: «Щодня читати газету, щоб отримати ширший погляд на світ»!

Comments are closed