Тривають тренінги DigEco: нові дисципліни та новий досвід К-ПНУ

Тривають тренінги DigEco: нові дисципліни та новий досвід К-ПНУ

Тривають тренінги в межах проєкту «Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану» (DigEco) 618270-EPP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP.

26 лютого та 01 березня 2021 року всі вітчизняні та міжнародні учасники DigEco, їхні стейкхолдери, партнери з інших проєктів долучилися до надзвичайно цікавих, інформативних та актуальних майстер-класів, які проводили викладачі Університету Миколаса Ромеріса.

Нашими спікерами були: teacher doc.dr. Marius Laurinaitis, doc.dr. (Fintech in banking, insurance and asset management), teacher PhD student Saulius Kromalcas (Digital marketing in action), Prof. HP dr. Ruta Adamoniene (Design Thinking).

Усі розробники нових навчальних дисциплін нашого університету стали активними учасниками занять досвідчених тренінгів провідного литовського закладу вищої освіти.

Fintech, страховий поліс, Open Banking, теорія цифрового маркетингу та його переваги в соціальних мережах, розвиток критичного мислення, Brainstorming та Team Building – усе це та ще багато цікавого нікого не залишили байдужими.

Надзвичайно цінним для робочої групи нашого університету та всіх розробників нових навчальних дисциплін стало те, що спікери мають величезний практичний досвід у реалізації сучасних знань пропонованих дисциплін.

Наступна серія тренінгів розпочинається 09 березня 2021 року, на яких ми перейматимемо досвід наших колег зі Словенії та Німеччини.

До нових зустрічей, дружня DigEco-спільното!

Comments are closed