«Активні Громадяни» тепер онлайн.

«Активні Громадяни» тепер онлайн.

2020 рік з упевненістю можна назвати «міні-ерою онлайну», адже пандемія гострої коронавірусної хвороби Covid-19 та стрімке її поширення у світі змусило нас переформатувати буквально усі сфери свого життя в площину «он-лайну».

Зіткнулися із цим викликом також і партнери та фасилітатори Британської Ради в Україні, котрі ще недавно досить активно проводили тренінги в межах програми «Активні Громадяни» для своїх громад.

 

З 26 – 30 жовтня 2020 року відбувся онлайн-воркшоп для фасилітаторів програми “Активні Громадяни”: Діджитал-фасилітація”, в якому взяв участь Максим Сльозкін, магістрант 1 курсу історичного факультету, сертифікований фасилітатор Британської Ради в межах програми «Активні Громадяни» (2018 р.).

Під час заходу досвідчені фасилітатори апробовували вправи-моделі використання методології “Активних Громадян” у цифровому середовищі, а також поділилися думками стосовно можливостей діджитал фасилітації.

Невдовзі планується провести хвилю онлайн-тренінгів за програмою Британської Ради «Активні Громадяни», за результатами роботи яких учасники матимуть змогу написати власні проєкти соціального призначення. Наголошуємо, що проєкти, які були подані до Британської Ради та пройшли конкурсний відбір, отримають фінансову підтримку в процесі їх реалізації.

Стежте за оновленнями на сайті та долучайтеся до «Активних Громадян». Globally connected, localy engaged!

Comments are closed