Майбутня Еразмус-учасниця Дар’я Білюга

Майбутня Еразмус-учасниця Дар’я Білюга

Університет Огієнка вітає студентку іноземної філології Дар’ю Білюгу спеціальності 035 Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно) за освітньою програмою Англійська мова і література із новим досягненням – участю у програмі академічної мобільності Еразмус+ за напрямом КА107: міжнародна академічна мобільність.

Володимир Дубінський, в.о. ректора, вручив Дар’ї сертифікат на навчання у Жешувському університеті (Республіка Польща) впродовж літнього семестру: 24.02 по 19.06 2020 року. Студентка навчатиметься за фахом Англійська філологія.

Наразі триває процес укладання договору про участь за програмою академічної мобільності здобувачки вищої освіти, вибору дисциплін, які вивчатиме Дар’я, та узгодження й підготовки всіх необхідних елементів участі за напрямом КА107 програми Еразмус+.

Дар’я Білюга стала переможницею відбіркового етапу на підставі рішення конкурсної комісії від 13. 11. 2019 року – 93, 8 балів.

Конкурсанти оцінювались за такими критеріями: рівень академічної успішності, рівень володіння англійською мовою, мотиваційний лист, академічний профіль.

Бажаємо успіху та нових звершень!

Comments are closed