Досвід міжнародного викладання у рамках програми Еразмус+

Досвід міжнародного викладання у рамках програми Еразмус+

07 червня 2019 року з Республіки Польща повернувся декан факультету фізичної культури Іван Стасюк, який за результатами проведеного конкурсу від 23 квітня 2019 року https://inter.kpnu.edu.ua/2019/04/23/rezultaty-konkursu-prohramy-erasmus-ka107/, взяв участь у викладанні за програмою академічної мобільності Еразмус+ (КА 107) в університеті імені Яна Длугоша в Ченстохові.

Відповідно до підписаної міжінституційної угоди та Mobility Agreement, декан факультету фізичної культури з 03 по 07 червня 2019 року провів 4 лекційних заняття для студентів ОС «бакалавр» Інституту фізичного виховання, туризму та фізіотерапії університету імені Яна Длугоша в Ченстохові. Тематика занять була пов’язана з фізичним вихованням в закладах вищої освіти:

  • Основи фізичного виховання в університеті (2 год.);
  • Фізичне виховання і основи здорового способу життя (2 год.);
  • Контроль та самоконтроль в процесі фізичного виховання (2 год.);
  • Професійно-прикладна фізична підготовка студентів в університеті (2 год.).

Окрім запланованих лекційних годин Іван Стасюк провів 3 навчально-тренувальні заняття із студентською футбольною командою, яка є бронзовим призером серед студентів Польщі.

Зі слів еразмусівця, участь у програмі стала платформою для набуття європейських практик у викладанні за новими навчальними програмами, що відповідають міжнародним стандартам освіти, а також основою розвитку ефективного співробітництва між університетами, сприяючи процесу інтернаціоналізації Університету Огієнка.

Участь Івана Стасюка у програмі Еразмус+ є сьомою міжнародною академічною мобільністю 2018-2019 навчального року, реалізованою  Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Comments are closed