Monthly Archive Вересень 2024

Підсумки проєкту «Ukraine Digital»

17 вересня 2024 року о 13:30 у 210 аудиторії головного корпусу К-ПНУ відбудеться звітна зустріч учасників міжнародного проєкту «Ukraine digital: Studienerfolg in Krisenzeiten sichern». На заході будуть підведені підсумки реалізації проєкту, участь у якому вже протягом 2 років ініціює кафедра німецької мови.

Зустріч стане чудовою нагодою для обговорення результатів співпраці, досвіду учасників та перспектив майбутніх міжнародних проєктів, спрямованих на підтримку освітнього процесу в Україні.

Також усі охочі матимуть можливість приєднатися онлайн за посиланням: https://us04web.zoom.us/j/79015457475pwd=IarNTm6bo73KlngUTDBkUdfs4925Uc.1

Працюємо та перемагаємо!

Підписано угоду в межах реалізації проєкту з вивчення англійської мови «English4Ukraine»

Із радістю інформуємо спільноту Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка щодо підписаного договору про партнерство та співробітництво з Маріупольським державним університетом у межах реалізації проєкту з вивчення англійської мови «English4Ukraine».

Впровадження електронної платформи для вивчення англiйської мови «Reallyenglish» у межах проєкту «English4Ukraine» для студентської молоді, науково-педагогічних працівників та інших працівників університету надає можливість розширити горизонти міжнародної співпраці для нашої університетської спільноти. Окрім того це унікальна можливість підготовки до міжнародних тестів IELTS та TOEFL, практики вимови та покращення цифрового навчального простору.

(більше…)

Read More

Навчання, викладання та проєктна діяльність у контексті інтернаціоналізації К-ПНУ

05 вересня відбулася зустріч проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Геннадія Бесарабчука із заступниками деканів з наукової і міжнародної роботи. До зустрічі долучився директор навчально-наукового інституту української філології та журналістики Борис Коваленко.

Присутні обговорили питання, присвячені напрямам міжнародної діяльності й академічної мобільності. Окрему увагу зосередили на акредитації освітніх програм у контексті інтернаціоналізації вищої освіти України.

Геннадій Володимирович звернув увагу присутніх на реалізації проєктів програм ЄС Еразмус+, E-Twinning, English4Ukraine.

Тетяна Сторчова, керівник відділу міжнародних зв’язків, наголосила на важливості залучення нових підходів в організації міжнародної діяльності університету. Пріоритетним напрямом розвитку міжнародної діяльності університету було виокремлено напрям, започаткований Project_HUB: https://inter.kpnu.edu.ua/uk/project-hub/.

Працюємо та перемагаємо!

BusinessLocus for Girls: конкурс відкрито!

У межах здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю, за фінансування Міністерства молоді та спорту України проводиться відбір кандидатів на конкурс проєктів для молоді!

Університет Огієнка став одним із переможців конкурсу з проєктом BusinessLocus for Girls (BLG), який проводитиметься у співпраці з одним із провідних закладів освіти Республіки Польщі – Познанським економічним університетом (UEP/ПУЕБ) у м. Познань, Республіка Польща.

Мета проєкту: обмін досвідом ведення підприємницької діяльності, зокрема жіночого підприємництва, краще зрозуміння європейського ринку, розширення мережі професійних знайомств та удосконалення вмінь, що знадобляться для розвитку жіночого підприємництва та його популяризації в громаді.

Реєстрація до 15 вересня 2024 року за гугл-формою: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd8fTQMpUXKVqW0r80uJhC4B3O5HN3Ohgv804oL5y26PgIz4g/viewform

Критерії відбору кандидатів:

  1. Особи віком від 14-35 років.
  2. Наявність закордонного паспорту (для учасників з України).
  3. Зацікавленість темою проєкту (досвід участі в науковій, волонтерській громадській діяльності буде додатковою перевагою).
  4. Достатній рівень знання польської та/або англійської мови (підтвердження сертифікатом вітається).
  5. Рівень підприємницьких компетентностей.

УЧАСТЬ У ЮВІЛЕЙНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «ШКОЛИ ВІДКРИТОГО РОЗУМУ»

25-31 серпня 2024 року здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова і література) Ольга ОрлянськаКатерина Михайлова (Ukr1-B22) та здобувачка вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова і література. Англійська мова) Христина Сагайдак (Ua1-B21) разом зі старшою викладачкою кафедри історії української літератури та компаративістики Любов`ю Расевич і аспіранткою  спеціальності  035 Філологія Олесею Трофимюк долучилися до роботи міжнародного інтеграційного  проєкту «SZKOŁA OTWARTEGO UMYSŁU», що відбувся в Польщі (Kielce – Święta Katarzyna – Bodzentyn – Wilków).

(більше…)

Read More

Університет Огієнка в проєкті English4Ukraine: реєстрацію розпочато

В Україні розпочато реалізацію проєкту з вивчення англійської мови English4Ukraine за фінансової підтримки британського благодійного фонду та програми «Twinning»учасником якого є Університет Огієнка.

Програма передбачає надання освітніх послуг для підвищення рівня англійської мови. Платформа містить 30 навчальних курсів для різних рівнів володіння мовою (від А1 до С2), які охоплюють загальну, ділову, академічну, спеціалізовану (ESP) англійську, підготовку до тестувань IELTS, TOEIC і TOEFL.

На учасників чекає адаптивне та інтерактивне навчання, доступне у цифровому форматі, реалістичні матеріали, фокус на практичне застосування навичок.

Реєстрація охочих триває до 16 вересня 2024 рокуhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerCMvkdvlYWeQBWaEFR5rR_73b83qsVvM3MrA18-KOt7A3Xg/viewform

У разі потреби звертайтесь на електронну адресу: project_hub@kpnu.edu.ua.

Працюємо та перемагаємо!