Підписано угоду з Університетом Саламанки (Королівство Іспанія)

Підписано угоду з Університетом Саламанки (Королівство Іспанія)

Із приємністю повідомляємо, що Університет Огієнка уклав міжнародну угоду про співпрацю зі Саламанським університетом, який є найстарішим університетом Іспанії та налічує 30 000 студентів. Університет Саламанки посідає дев’яте місце за кількістю вхідних мобільностей Erasmus студентів і п’яте місце серед іспанських університетів.

Університет пропонує 81 курс на бакалаврському та магістерському рівнях, розподілених за п’ятьма галузями знань (соціальні, правові, гуманітарні та експериментальні). Загалом університет складається із 26 факультетів.

Отож, угода  відкриває нові можливості співпраці в межах програм мобільності для науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти та передбачає розвиток наукових і культурних обмінів через організацію спільних досліджень, конференцій та публікацій, дисемінації їх результатів у спільних сферах інтересів обох університетів. Окрім того, угода включає координацію освітніх заходів, проведення міжнародних колоквіумів і реалізацію спільних дослідницьких проєктів.

Детальніше ознайомитися з угодою можна за покликанням: https://drive.google.com/file/d/1HqevkQ4kB0Mk7Z5pyxwLEkKZ0EIbhacI/view?usp=sharing

Координатор укладеної угоди – відділ міжнародних зв’язків.

Працюємо та перемагаємо!

Comments are closed