Слухачі підготовчого відділення К-ПНУ взяли участь у зніманнях повнометражного фільму “UNBRIDLED”

Слухачі підготовчого відділення К-ПНУ взяли участь у зніманнях повнометражного фільму “UNBRIDLED”

03 липня 2021 в Кам’янець-Подільській міській раді відбувся один із знімальних днів художнього повнометражного фільму “UNBRIDLED”, у якому взяли участь слухачі Підготовчого відділення для іноземних громадян та осіб без громадянства Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка – Теджіндер Каур, Сафдар Мухаммад, Буньо Нзепа Бертранд. Слухачі зіграли членів делегації Ради Європи, які за сюжетом прибули до Кам’янця-Подільського на форум у межах святкування Дня міста.

За сюжетом знімального дня герой Карапе прийшов на стажування в один із відділів Кам’янець-Подільської міської ради на посаду спеціаліста з міжнародних зв’язків, але під час урочистої сесії будівлю ради взяла під котроль група терористів, яка захопила заручників. Карапет вирішує взяти ситуацію під свій контроль і врятувати заручників, адже серед них його молодша сестра, яка працює в в пресслужбі міської ради.

«Стрічка буде як професійним ідейним ремейком короткометражного фільму “Невгамовні” (2011 р.), над якою працювали студенти тоді ще економічного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка на День вчителя. Крім того, над фільмом працює багато випускників університету, які тоді також працювали над стрічкою», – зазначає , режисер фільму. Фестивальна прем’єра відбудеться в межах позаконкурсної програми V Міжнародного кінофестивалю “Бруківка”. Офіційна кінотеатральна прем’єра відбудеться у квітні 2022 року. Нагадаємо, що 2012 року “Невгамовні” отримали диплом журі за кращий аматорський фільм Всеукраїнського кінофестивалю “ДВЕРІ” в місті Рівне.

Comments are closed