САМ Україна: зустріч з учасниками Програми

САМ Україна: зустріч з учасниками Програми

25 червня 2021 року відбулася зустріч з учасниками Програми «Студентська Академічна Мобільність (САМ) Україна» – студентами бакалаврського рівня спеціальності 016 Спеціальна освіта факультету корекційної та соціальної педагогіки і психології.

Віримо в те, що запланована і підтримана Британською Радою мобільність студентів, які пройшли конкурсний відбір ще минулого року, буде реалізована вже у вересні 2021 року на базі Київського університету імені Бориса Грінченка. А Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка щиро вітатиме студентів цієї ж спеціальності з партнерського закладу вищої освіти (https://studway.com.ua/sam/).

Під час жвавої дискусії обговорили всі деталі обміну, умови оформлення студентів як учасників академічної мобільності, оцінювання та визнання результатів їхнього навчання, фінансування тощо. Важливим етапом у підготовці до обміну є укладання кожним студентом угоди про навчання, яка чітко регламентує програму мобільності з переліком навчальних дисциплін закладу, що спрямовує на мобільність, та закладу, який приймає на мобільність.

До нових мобільностей, К-ПНУ!

Comments are closed