Партнерська зустріч з Університетом Миколаса Ромеріса: нові навчальні дисципліни DigEco

Партнерська зустріч з Університетом Миколаса Ромеріса: нові навчальні дисципліни DigEco

16 лютого 2021 в межах проєкту «Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану (DigEco) 618270-EPP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP» відбулася зустріч із литовськими партнерами з Університету Миколаса Ромеріса. Під час зустрічі обговорили розроблення навчальних дисциплін (Blockchain, Innovation management and Disruptive technology; Fintech in banking, insurance and asset management; Digital Marketing in Action; Design thinking), які викладатимуть для науково-педагогічних працівників кафедри економіки підприємства та кафедри менеджменту наші партнери з литовського університету.

Закцентували на необхідному програмному забезпеченні для дисциплін, особливостях урахування та комбінування в нових курсах теорії та практики, розкладі та форматі тренінгів.

Присутні могли поставити запитання досвідченим викладачам Університету Миколаса Ромеріса та отримати вичерпні відповіді.

Отже, зовсім скоро розпочнуться онлайн-заняття, які стануть початком нових знань, нового досвіду, нових освітніх та міжнародних перспектив Огієнкового університету.

Comments are closed