У К-ПНУ відбулася презентація проєкту Програми ЄС Еразмус+ DigEco для стейкхолдерів

У К-ПНУ відбулася презентація проєкту Програми ЄС Еразмус+ DigEco для стейкхолдерів

24 березня 2021 року в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбулася презентація проєкту Програми ЄС Еразмус+ DigEco для стейкхолдерів.

Проєкт «Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану» 618270-EPP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP спрямований на впровадження цифрової економіки в освітній процес вищої освіти України та Таджикистану. Спільно із європейськими партнерами К-ПНУ вже розпочав модернізацію освітніх програм як природничо-економічного факультету, так й інших факультетів зі створення можливостей для інклюзивної освіти в галузі цифрової економіки та із залучення стейкхолдерів до освітнього процесу.

У зустрічі взяли участь шановні гості-учасники в режимі offline & online, зокрема:

– Андрій Мастикаш, депутат міської ради, директор ТОВ «Поділбудсервіс»;

Віктор Віннічук, начальник відділу активної підтримки безробітних Кам’янець-Подільського міського центру зайнятості;

– Вікторія Гончар, професор, завідувач кафедри маркетингу та бізнес-адміністрування ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет» (онлайн);

– Віталій Мазур, директор приватного підприємства «Тепломонтаж-Сервіс»;

– Володимир Юр’єв, заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації;

– Катерина Полупанова, начальник Відділу міжнародних проєктів ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет», менеджер проєкту DigEco в Україні;

– Лілія Філіпішина, професор кафедри економіки і організації виробництва Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова (онлайн);

– Михайло Сімашкевич, голова Кам’янець-Подільської районної ради;

– Надія Попова, начальник Кам’янець-Подільського управління Державної казначейської служби;

– Марина Волощук, керівник міжнародного відділу Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу.

– Сергій Печенюк, голова ТОВ «Іммопретт».

З вітальним словом до учасників зібрання звернувся ректор університету, координатор проєкту DigEco Сергій Копиловкотрий наголосив на важливості реалізації завдань проєкту для університету, міста, області та країни загалом.

До онлайн-привітання долучилися партнери DigEco з Державного вищого навчального закладу «Приазовський державний технічний університет – начальник відділу міжнародних проектів Катерина Полупанова і доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри маркетингу та бізнес-адміністрування Вікторія Гончар.

Національний університет кораблебудування імені Адмірала Макарова представила доктор економічних наук, професор кафедри економіки і організації виробництва, депутат Первомайської районної ради Миколаївської області Лілія Філіпішина

Учасників зібрання привітали заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Володимир Юр’єв та голова Кам’янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевичкотрі наголосили на важливості діджиталізації для розвитку громад міста, району. Зокрема, Володимир Васильович зауважив, що обласна державна адміністрація розпочала співпрацю з потужним іноземним інвестором.

 

Під час зустрічі були озвучені цікаві думки та пропозиції роботодавців щодо основних загальних і спеціальних професійних компетентностей, якими повинен володіти випускник університету економічного профілю і провідній ролі стейкхолдерів у професійному становленні здобувачів вищої освіти.

Comments are closed