Поширюємо досвід участі в міжнародному проєкті: День 1

Поширюємо досвід участі в міжнародному проєкті: День 1

30 листопада 2020 року відбувся перший онлайн-семінар на тему: «Внутрішня оцінка закладів вищої освіти: міжнародний та вітчизняний досвід».

Спікером загальноуніверситетської онлайнової зустрічі став один із учасників міжнародного проєкту – керівник навчально-методичного центру забезпечення якості освіти Геннадій Володимирович Бесарабчук.

Геннадій Володимирович у своїй змістовній, інформативній та актуальній доповіді виконав аналіз базових компонентів, відповідно до яких здійснюється внутрішня оцінка вітчизняних та зарубіжних закладів вищої освіти.  

Учасники онлайн-зустрічі були ознайомлені зі складниками системи забезпечення якості освіти, процедурою самооцінювання системи забезпечення якості вищої освіти К-ПНУ тощо. Цікавим також став досвід наших чеських колег у розрізі фінансування, розвитку їхнього інституційного середовища, стратегій розвитку якості університетів Чехії.

Спікер онлайн-зустрічі детально зупинився на системі індикаторів та основних заходах системи внутрішнього забезпечення якості вищої освіти в К-ПНУ (згідно з ESG), які є визначальними у процесі акредитації освітніх програм.

Наприкінці зустрічі Геннадій Володимирович поділився з віртуальною академічною спільнотою нашого ЗВО порадами колег з університету Томаса Баті та Брно щодо розвитку денної та комбінованої форми навчання.

Висловлюємо слова щирої вдячності Геннадію Володимировичу за актуальність та ґрунтовність виступу, а також дякуємо усім учасникам, які доєдналися до зустрічі! Готуємо сертифікати усім учасникам.

Далі буде …

Together we can make difference!

Comments are closed