Привітання від Національного Еразмус+ офісу в Україні

Привітання від Національного Еразмус+ офісу в Україні

З приємністю повідомляємо, що Команда Національного Еразмус+ офісу в Україні та Національна команда експертів з реформування вищої освіти висловлюють щиру повагу та вітають Університет Огієнка з перемогою в конкурсах Програми ЄС Еразмус+ напряму Розвитку потенціалу вищої освіти.

Координатор проєкту ЄС «Національний Еразмус+ офіс в Україні» Світлана Шитікова висловлює подяку креативній команді Кам’янець-Подільського національного університету імені Івaнa Oгієнкa за творчий підхід до проведення заходів та підтримку ініціативи Ukrainian Erasmus+ Marathon в межах #ErasmusDays 2020.

Своїм листом Команда проєкту шле вітання ректорові університету Сергію Копилову та усій спільноті нашої alma mater із 102-ою річницею від дня заснування та бажає міцного здоров’я, реалізації професійних задумів, продовження розвитку талантів викладачів та студентів, а також нових здобутків і міжнародних проєктів у співпраці з Програмою ЄС Еразмус+.

Дякуємо професійній Команді Національного Еразмус+ офісу в Україні за щирі привітання та всебічну підтримку Університету Огієнка на шляху інтернаціоналізації.

Together we can make difference!

Comments are closed