#ErasmusDays2020 в Університеті Огієнка: як це було.

#ErasmusDays2020 в Університеті Огієнка: як це було.

Університет Огієнка долучився до щорічного «Ukrainian Erasmus+ Marathon», організованого Національним Еразмус+ офісом в Україні з 15 по 17 жовтня.  В умовах пандемії  COVID-19 усі заходи відбувалися в режимі онлайн. Програму заходів можна переглянути тут.

15 жовтня було проведено K-PNU Online Erasmus Meeting 2020 для студентів.  Модератором зустрічі була Тетяна Сторчова, керівник відділу МЗ. Учасники онлайн зустрічі мали змогу переглянути презентацію на тему: «Можливість Програми Еразмус+. КА107: Міжнародна академічна мобільність для ЗВО (International Credit Mobility – ICM)». Також своїм досвідом участі у Програмі Еразмус+ поділилася Влада Лісова, студентка факультету іноземної філології, яка навчалася у Католицькому університеті, м. Ружомберок (Словаччина). На завершення студенти взяли участь у квесті «Once Erasmus, always Erasmus» та отримали символічні подарунки.

В межах марафону #ErasmusDays відділ міжнародних зв’язків організував також онлайн зустріч для науково-педагогічних працівників, яка відбулася 16 жовтня. Спікерами зустрічі були Сергій Копилов, професор, ректор університету, координатор проєкту “DigEco”, Тетяна Сторчова, доцент, керівник відділу міжнародних зв’язків,  Наталія Мазур, професор, завідувач кафедри економіки підприємництва,  керівник виконавчої робочої групи проєкту “DigEco”, Наталія Мєлєкєсцева, доцент, провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків, Олександра Шамаріна, провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків, Алла Хоптяр, доцент, декан факультету іноземної філології, та Людмила Коновальчук, провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків. Головною темою зустрічі були можливості міжнародної співпраці Університету Огієнка у межах Програми Еразмус+ за напрямом КА2, зокрема шляхи реалізації проєкту DigEco 618270-EPP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP. Також йшлося про можливості Програми Еразмус+ для викладачів за напрямом КА107: міжнародна академічна мобільність.

Дні Еразмус видались насиченими та цікавими. Студенти та викладачі мали змогу відкрити для себе нові можливості Програми Еразмус+. Віримо, що нові ініціативи Університету Огієнка в межах Програми Еразмус+ стануть основою для ефективного розвитку міжнародної діяльності нашої alma mater!

Comments are closed