Молодіжний обмін від Еразмус у Сербії

Молодіжний обмін від Еразмус у Сербії

Студентське життя – це час відкритих перспектив і відмінний шанс побачити багатогранність світу.

27-28 травня я стала учасницею міжнародного обміну в рамках програми Erasmus+, який відбувався в м. Новий Сад, Сербії. Захід «National Youth Capitals in Eastern Europe: Moving Forward» об’єднав представників із Сербії, Молдови, Грузії, Румунії, України та Болгарії.

Проект був спрямований на обмін досвідом, підвищення європейської обізнаності та формування молодіжної політики у Східній Європі. З України, крім мене, було відібрано ще двох активістів з Тернополя та Чернігова. Представляти Кам’янець-Подільський як молодіжну столицю України на міжнародному рівні – це велика честь.

Професійна команда організаторів доклала всіх зусиль, аби забезпечити комфорт учасників та створити дружню атмосферу. Сказати, що дні були насиченими – не сказати нічого. І нові знайомства, і презентація міст, і унікальні ідеї, і обмін кращими практиками, і мультикультурний діалог, і цікаві зустрічі, і подолання стереотипів , і екскурсія мальовничим містом, і багато англійської, і цінний досвід…

Міжнародний молодіжний обмін від Erasmus+ став поштовхом для реалізації нових ідей.

Після кожного проекту я повертаюся трішки іншою людиною і розумію, що це лише початок змін. Я вже відчула це на собі. Спробуйте і ви!

Діана Яцишин

студентка 3 курсу 

факультету іноземної філології

Comments are closed