Вища освіта у США: навчання на магістратурі та докторантурі

Вища освіта у США: навчання на магістратурі та докторантурі

Цікавить вища освіта в США?

Більше 1 мільйона іноземних студентів обрали для навчання університети США. Сполучені Штати є найбільш популярною в світі країною для здобуття вищої освіти. Які ж особливості американської вищої школи роблять її такою привабливою?

Представник Консультативного центру мережі EducationUSA у Києві надаcть відповідь на це запитання під час презентації щодо можливостей отримання вищої освіти у США на рівні магістратури та докторантури, а також розповість про стипендіальні програми уряду США.

Презентація відбудеться у читальному залі №2 центрального корпусу Кам’янець-Подільського Національного Університету за адресою вул. Огієнка, 61.

EducationUSA є офіційним джерелом інформації про вищу освіту в США. Консультативний центр мережі EducationUSA у Києві входить до мережі з понад 435 інформаційно-консультативних центрів для іноземних студентів у більше, як 180 країнах, та надає точну, повну, об’єктивну і неупереджену інформацію про всі акредитовані американські вищі навчальні заклади та процес вступу до коледжів та університетів у США. Центр спонсорується Державним департаментом США за підтримки Посольства США в Україні та адмініструється Американськими Радами з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS.

Comments are closed