Наталія Мазур - лауреатка премії імені І. Виговського

Наталія Мазур - лауреатка премії імені І. Виговського

Вітаємо Наталію Мазур, докторку економічних наук, професорку, професорку кафедри економіки підприємства, яка цьогоріч стала лауреаткою нагороди імені Івана Виговського від Studium  Europy Wschodnej(Варшавський університет, Республіка Польща).

Наталія Мазур, як лауреатка премії, матиме можливість стажування у двох ЗВО Республіки Польща впродовж чотирьох місяців. Зокрема, це Педагогічний університет у Кракові (Uniwersytet Pedagogiczny w Krakowie) та Варшавська політехніка (Politechnika Warszawska).

Європейські Східні Студії також оголошують список усіх лауреатів премії імені Івана Виговського 2020 р:

Довідково:

Нагорода імені Івана Виговського – це стипендіальна програма для громадян України, заснована у 2014 році. Ця нагорода започаткована з метою відзначати заслуги та внесок українських громадян у розвиток науки, культури, суспільства та демократичних загальноєвропейських цінностей. Нагорода також символічно репрезентує міцний історичний зв’язок України з Польщею.

Вітаємо пані Наталію Мазур та бажаємо нових професійних звершень. Працюємо далі над міжнародними пріоритетами в Університеті імені Івана Огієнка.

Comments are closed