Продовжується співпраця університету з Британською Радою

Продовжується співпраця університету з Британською Радою

12- 13 квітня на базі Університету Огієнка, який є повноправним партнером British Council, було проведено локальний тренінг проекту «Active Citizens». Основна мета проведення тренінгу полягала в тому, щоб підтримати ініціативи молоді, яка прагне змінювати простір навколо себе, кооперуватися та робити благо для своєї громади. Програма дводенного продуктивного навчання складалася з таких модулів: «Я: ідентичність і культура», «Я і ти: міжкультурний діалог», «Ми разом: локальна і глобальна громада», «Планування соціальної дії».

Сертифіковані фасилітатори Олександра МагдійМаксим Сльозкін і Діана Яцишин намагалися максимально змотивувати учасників тренінгу, розвинути навички конструктивного діалогу та розповіли про основні концепції формування ідей для успішної реалізації проектів соціальної дії. Це були два дні, проведені в колі енергійних однодумців, які прагнуть до якісних змін. У продуктивній та теплій атмосфері учасники ознайомилися з поняттям ідентичність, дізналися про основні аспекти успішного діалогу, зрозуміли, що означає «ПСД», визначилися із завданнями у своїй команді для реалізації власних ідей.

 

Приємним моментом тренінгу було нагородження учасників міжнародними сертифікатами. Тепер кожен, хто його отримав, може подати свій проект до Британської Ради та отримати для його фінансування близько 15 тисяч гривень. Дякуємо нашим партнерам за підтримку, учасникам за активність і плідну роботу, а команді «Активних Громадян» за ефективну організацію заходу!

Comments are closed